top

Rendelés menete

Általános információk

A honlapon a Rendelés leadása menüpontban vásárolhatsz.

vásárlás utalás, fizetés szállítás örülhetsz az ajándéknak

A termékeknél feltüntetett árak a rendeléskor fizetendő árak, amelyek minden esetben Magyarország egész területére a szállítási költséget is tartalmazzák. Minden vásárláskor a megrendelt termék(ek)ről számlát állítok ki, melyet a termékkel együtt küldök el részedre.

Rendelés leadása

A rendelés leadásakor kérlek pontosan és hiánytalanul töltsd ki a mezőket, hogyha bármi kérdés felmerül részemről, fel tudjam venni veled a kapcsolatot.

Visszaigazolás

Az általad feltüntetett e-mail címre visszaigazoló levelet küldök, hogy beérkezett hozzám a megrendelésed, egyben pontosítunk a rendelésen ha szükséges.

Utalási adatok megküldése

Díjbekérő levelet küldök Neked, amely tartalmazza a fizetendő teljes árat, fizetési határidőt és az utalási adatokat. A fizetési határidő a rendelés leadásától számított 5 nap. Kérlek, a fizetési határidőt tartsd be! A fizetés történhet banki átutalással vagy bankban pénztári befizetéssel. ( Ez a leggyorsabb. )

Elkezdem a rajzolást

Nem tétlenkedek, még a vételár megérkezése előtt elkezdem a termék készítését, hogy minél előbb a kezedben tarthasd ezt a csodás ajándékot.

Postázom a terméket

Örülhetsz, mert megérkezett a személyre szabottan Neked készített különleges ajándék.

De mi van, ha túl hosszú idő ez a 2 hét, és neked előbb szükséged van a termékre?

Erre is van megoldás, EXPRESSZ RENDELÉS! Termékenkénti 2000 Ft felár ellenében 5 munkanapon belül elkészítem és a vételár beérkezése után elsőbbségivel postázom számodra a táblá(ka)t, amely a postára adást követő munkanap meg is érkezik.


A termékeim után 100%-os pénzvisszafizetési garanciát vállalok.


Ajándéktábla a Facebookon!

Quote

Kérdezz-felelek

Ötleteid vannak a táblákkal kapcsolatban, netán valami nem világos? Ne habozz, írj üzit most!


VÉLEMÉNYEK

spacerKöszi szépen ezt az igényes, vidám, egyedi ajándékot! A párom nagyon örült neki, mindig is valami különlegességet szeretett volna a szobájába :)

Wittmann András
Személyre szabott ajándék Ajtódísz Különleges ajándék Egyedi ajándék Vicces meglepetés Ajándék ötlet Vicces ajándék Ajándék esküvőre Egyedileg készített ajándék Ajtónévtábla Fa ajándékok Egyedi Ajándékok Ajándék Ötletek Egyedi Névtábla Készítés Kulcstartó Készítés

bottom