top

Rendelés leadása - egyedi ajándékra

Ha szeretteidnek, barátaidnak szánod ajándékként az egyedi névtáblát vagy fali kulcstartót, akkor a legnagyobb örömet úgy szerezheted neki, ha az Ő helyébe képzeled magadat és kitalálod, hogy Ö milyen ajándéktáblát csináltatna magának. (pl.: oda van a természetért, minden hétvégén túrázik a feleségével, és viszi a pulikutyáját is. A kirándulásokra mindig visz fényképezőgépet, mert szeret fotózni…stb.)


RENDELJ TÖBBET MEGJUTALMAZOM

Ha legalább 2 ajándéktáblát rendelsz akkor 1 kutyus vagy 1 tábla MILKA csokoládé lesz a jutalmad, és minden további ajándéktáblához kutyust vagy MILKA csokoládét kapsz AJÁNDÉKBA. Megrendelésedkor írd meg kutyust vagy csokoládét kérsz!Melyik terméket kívánod megvásárolni?

Milyen ábrát rajzoljak a táblára?
(Az előtérben álljon egy páncélos lovag és mellette egy enyhén mosolygós oroszlán, a háttérben várral és hegyekkel, a kisfiamnak lesz az ajándék ☺)

Milyen felirat/név legyen a táblán?


Expressz rendelés (2000 Ft/db.)
Rendelés összértéke: Ft


FIGYELEM! A rendelési felület EXPLORER 8-as vagy annál régebbi verzió esetén nem működik, ekkor rendelésedet az info@ajandektabla.hu mailen keresztül tudod leadni.


Ajándéktábla a Facebookon!

Quote

Kérdezz-felelek

Ötleteid vannak a táblákkal kapcsolatban, netán valami nem világos? Ne habozz, írj üzit most!


VÉLEMÉNYEK

spacerKöszi szépen ezt az igényes, vidám, egyedi ajándékot! A párom nagyon örült neki, mindig is valami különlegességet szeretett volna a szobájába :)

Wittmann András
Személyre szabott ajándék Ajtódísz Különleges ajándék Egyedi ajándék Vicces meglepetés Ajándék ötlet Vicces ajándék Ajándék esküvőre Egyedileg készített ajándék Ajtónévtábla Fa ajándékok Egyedi Ajándékok Ajándék Ötletek Egyedi Névtábla Készítés Kulcstartó Készítés

bottom