top

Névtábla készítés - egyedi ajándéknak ( Ajtóra, falra, asztalra… )

A névtábla készítés csúcsát szeretném bemutatni. Minden egyes névtábla képét a TE igényeidnek megfelelően kézzel készítem el és TE mondod meg, hogy milyen ábra, felirat kerüljön rá. Ilyen névtáblát nem készítenek neked üzletben, az egyedisége abból fakad, hogy a rajzaim által megvalósítom elképzeléseidet, legyen családdal, hobbival (fényképezés, túrázás), sporttal (motorozás, kosarazás, snowboardozás), munkával vagy bármivel kapcsolatos(szereted az állatokat, pl. kifejezetten a macskákat)!

Ha szeretteidnek, barátaidnak szánod ajándékként az egyedi névtáblát, akkor a legnagyobb örömet úgy szerezheted neki, ha az Ő helyébe képzeled magadat és kitalálod, hogy Ö milyen ajándéktáblát csináltatna magának. (pl.: oda van a természetért, minden hétvégén túrázik a feleségével, és viszi a pulikutyáját is. A kirándulásokra mindig visz fényképezőgépet, mert szeret fotózni…stb.)

Az ajándékozott boldogsága, elégedettsége mindennél fontosabb számomra, ezért szívvel-lélekkel készítek minden névtáblát, úgy mintha a saját szeretteimnek készíteném meglepetésként. A Te névtábládból csakis egy példányt készítek, garantáltan nem jön veled szemben az üzletben!

Ha azt szeretnéd, hogy egy ilyen egyedi névtáblában gyönyörködjenek az érkező rokonok, barátok, vendégek vagy a lépcsőház lakói, akkor lepd meg magad vagy szeretteidet, barátaidat, ismerőseidet ezzel a vicces ajándékkal.Ajándéktábla
(kistábla)
Ajándéktábla
(Normál tábla)
méret: 11 cm * 16 cm 16 cm * 24 cm
vastagság: 10 mm 10 mm
anyag: tömör juhar fából tömör juhar fából
ábra: a teljes felületre kérhető a teljes felületre kérhető
rögzítés: hátoldalán található
kétoldalú ragasztóval
hátoldalán található
kétoldalú ragasztóval
ár: 6.600 Ft 8.500 Ft
Ajándéktábla
(nagy)
Ajándéktábla
(óriás)
méret: 20 cm * 20 cm 20 cm * 30 cm
vastagság: 15 mm 15 mm
anyag: tömör juhar fából tömör juhar fából
ábra: a teljes felületre kérhető a teljes felületre kérhető
ár: 8.800 Ft 10.500 Ft

Ha már végleg kifogytál a kreatív ajándék ötletekből vagy nem jut eszedbe milyen ábrával készítsem a névtábládat, akkor látogass el az egyedi ajándékok KÉPGALÉRIÁJÁBA ahol biztosan új ötletet,tippet kapsz.


Irány a FÖOLDAL ahol újra végignézem milyen különleges alkalomra ajánlották nekem ezt az egyedi ajándékot.


RENDELJ TÖBBET MEGJUTALMAZOM

Ha legalább 2 ajándéktáblát rendelsz akkor 1 kutyus vagy 1 tábla MILKA csokoládé lesz a jutalmad, és minden további ajándéktáblához kutyust vagy MILKA csokoládét kapsz AJÁNDÉKBA. Megrendelésedkor írd meg kutyust vagy csokoládét kérsz!Ajándéktábla rögzítése

Az ajándéktábládat többféle rögzítési móddal kérheted, elsődlegesen kétoldalú ragasztóval ajánlom a tábla rögzítését, tartós megbízható rögzítés a tábla fixen van rögzítve a felületre ha előtte portól szennyeződéstől meg van az tisztítva. Ha azonban nincsen mód kétoldalú ragasztóval történő felszerelésre (pl.: domború mintával van az ajtó ezen felülete ellátva, nincsen rajta sík felület), akkor a felső karikás rögzítéssel is fel lehet szerelni a névtáblát, ez is megbízható rögzítési mód, azonban az ajándék tábla ilyenkor NINCSEN fixen rögzítve, így az ajtóra történő felszerelés esetén, az ajtó mozgatásakor a tábla is mozogni fog!

      

Ajándéktábla az asztalon

Ha az ajándék táblát asztalon, polcon szeretnéd elhelyezni, akkor erre is lehetőséged van! Ezt a rendelés leadásakor jelezzed, és akkor mellékelek egy kiegészítő támasztékot az ajándéktábla mellé amit kétoldalú ragasztóval hozzáragasztva rögzíteni tudsz.

            

Általános tudnivalók

A rendelés leadásától számítva maximum 2 héten belül készítem és küldöm el ajánlott levélként a névtáblát részedre (postára adást követően még 2-3 munkanap amig megérkezik). Azért ennyi idő, ugyanis a rendelésed leadása után állok neki a termék elkészítésének.

EXPRESSZ RENDELÉS

Termékenkénti 2000 Ft felár ellenében 5 munkanapon belül elkészítem, és a vételár beérkezése után elsőbbségivel postázom számodra a táblá(ka)t, amely a postára adást követő munkanap meg is érkezik.

A táblák tömör juharfából készülnek, amelyek a rajz elkészülte után, a tartósság jegyében egy vékony lakkréteget kapnak. A termékek postázása minden esetben ajánlottan, bélelt borítékban történik.

DÍSZCSOMAGOLÁST IS KÉRHETSZ!

Nem szeretnél az ajándéktábla csomagolásával bajlódni, vagy csak nincsen időd rá? Erre is van megoldás, én megcsinálom helyetted! Díszcsomagolást ajándéktáblára, névtáblára kérhetsz, amely ajándéktáblánként 600 forintba kerül. (kulcstartóra nem kérhető) Ha kéred ezt a szolgáltatást akkor a rendelés leadásakor a MEGJEGYZÉS rovatban jelezheted! Ha azért aggódnál,hogy nem láttad az ajándéktáblát, de tudni szeretnéd mit tartalmaz a díszcsomagolás, az ajándéktábla fotóját elküldöm e-mailben, így nem érhet meglepetés. Az ajándéktábla csomagolás díját hozzá kell adnod a végösszeghez, az automata ezt nem számolja!

FIGYELEM, a termékeket csapadéktól, napfénytől védett helyen helyezd el!

A feltüntetett árak Magyarország egész területére a szállítási költséget is tartalmazzák.

Ajándéktábla a Facebookon!

Quote

Kérdezz-felelek

Ötleteid vannak a táblákkal kapcsolatban, netán valami nem világos? Ne habozz, írj üzit most!


VÉLEMÉNYEK

spacerKöszi szépen ezt az igényes, vidám, egyedi ajándékot! A párom nagyon örült neki, mindig is valami különlegességet szeretett volna a szobájába :)

Wittmann András
Személyre szabott ajándék Ajtódísz Különleges ajándék Egyedi ajándék Vicces meglepetés Ajándék ötlet Vicces ajándék Ajándék esküvőre Egyedileg készített ajándék Ajtónévtábla Fa ajándékok Egyedi Ajándékok Ajándék Ötletek Egyedi Névtábla Készítés Kulcstartó Készítés

bottom