top

Fali kulcstartó - egyedi ajándék készítés a kívánságod szerint

Minden egyes fali kulcstartó képét a TE igényeidnek megfelelően kézzel készítem el és TE mondod meg, hogy milyen ábra, felirat kerüljön rá. Ilyen egyedi kulcstartót nem találsz máshol, üzletben, az egyedisége abból fakad, hogy a rajzaim által megvalósítom elképzeléseidet, legyen családdal, hobbival (fényképezés, túrázás), sporttal (motorozás, kosarazás, snowboardozás), munkával vagy bármivel kapcsolatos(szereted az állatokat, pl. kifejezetten a macskákat), nem probléma, megoldom!

Ha szeretteidnek, barátaidnak szánod ajándékként az egyedi kulcstartót, akkor a legnagyobb örömet úgy szerezheted neki, ha az Ő helyébe képzeled magadat és kitalálod, hogy Ö milyen kulcstartót csináltatna magának. (pl.: a házi kedvenc pulikutyájával tölt sok idő stb…)

Az ajándékozott boldogsága, elégedettsége mindennél fontosabb számomra, ezért szívvel-lélekkel készítek minden kulcstartót, úgy mintha a saját szeretteimnek készíteném meglepetésként. A Te kulcstartódból csakis egy példányt készítek, garantáltan nem jön veled szemben az üzletben!

Fali Kulcstartó (Közepes és Nagy méretű…)

Biztos jártál már úgy, hogy siettél valahova, de nem találtad a kulcsodat és keresni kellett a lakásban, ezért elkéstél onnan, ahova indultál. Ha egy biztos ponton szeretnéd tartani a saját vagy a családtagjaid kulcsait, akkor egy ilyen kulcstartót mindenképpen be kell szerezned! Ha van egy szétszórt barátod, ismerősöd, akkor számára ez ideális ajándék lehet.


Kulcstartó kampó nélkül

Kulcstartó kampóval

Fali kulcstartók
(kicsi)
Fali kulcstartók
(nagy)
méret: 20 cm * 20 cm 30 cm * 20 cm
vastagság: 15 mm 15 mm
anyag: tömör juhar fából tömör juhar fából
rögzítés: fogazott akasztóval fogazott akasztóval
akasztók száma: 3-4 5-6
ábra: az akasztók fölötti felületre kérhető, aminek a mérete (kb. 20cm * 10 cm lehet) (kivéve a népi motívumoknál, ahol a kulcsok mellé is kerülhet minta) az akasztók fölötti felületre kérhető, aminek a mérete (kb. 30cm * 10 cm lehet) (kivéve a népi motívumoknál, ahol a kulcsok mellé is kerülhet minta)
ár: 9.500 Ft 11.500 Ft

Ha már végleg kifogytál a kreatív ajándék ötletekből vagy nem jut eszedbe milyen ábrával készítsem a névtábládat, akkor látogass el a KÉPGALÉRIÁBA ahol biztosan új ötletet,tippet kapsz az egyedi ajándékodhoz.
RENDELJ TÖBBET MEGJUTALMAZOM

Ha legalább 2 ajándéktáblát rendelsz akkor 1 kutyus vagy 1 tábla MILKA csokoládé lesz a jutalmad, és minden további ajándéktáblához kutyust vagy MILKA csokoládét kapsz AJÁNDÉKBA. Megrendelésedkor írd meg kutyust vagy csokoládét kérsz!
Irány a FÖOLDAL ahol újra végignézem milyen különleges alkalomra ajánlották nekem ezt az egyedi ajándékot.

Kulcstartó rögzítése

A kulcstartódat többféle rögzítési móddal kérheted, elsődlegesen képakasztós módszerrel ajánlom, tartós megbízható rögzítés a tábla fixen van rögzítve a falra. Ha mindenképpen másfajta rögzítést szeretnél, akkor a felső karikás rögzítéssel is fel lehet szerelni a kulcstartót, ez is megbízható rögzítési mód, azonban a kulcstartó ilyenkor NINCSEN fixen rögzítve, így az akasztó használatakor a kulcstartó mozoghat!Általános tudnivalók

A rendelés leadásától számítva maximum 2 héten belül készítem és küldöm el ajánlott levélként a fali kulcstartót részedre (postára adást követően még 2-3 munkanap amíg megérkezik). Azért ennyi idő, ugyanis a rendelésed leadása után állok neki a termék elkészítésének.

EXPRESSZ RENDELÉS

Termékenkénti 2000 Ft felár ellenében 5 munkanapon belül elkészítem, és a vételár beérkezése után elsőbbségivel postázom számodra a kulcstartókat, amely a postára adást követő munkanap meg is érkezik.

A táblák tömör juharfából készülnek, amelyek a rajz elkészülte után, a tartósság jegyében egy vékony lakkréteget kapnak. A termékek postázása minden esetben ajánlottan, bélelt borítékban történik.

FIGYELEM, a termékeket csapadéktól, napfénytől védett helyen helyezd el!

A feltüntetett árak Magyarország egész területére a szállítási költséget is tartalmazzák.

Ajándéktábla a Facebookon!

Quote

Kérdezz-felelek

Ötleteid vannak a táblákkal kapcsolatban, netán valami nem világos? Ne habozz, írj üzit most!


VÉLEMÉNYEK

spacerKöszi szépen ezt az igényes, vidám, egyedi ajándékot! A párom nagyon örült neki, mindig is valami különlegességet szeretett volna a szobájába :)

Wittmann András
Személyre szabott ajándék Ajtódísz Különleges ajándék Egyedi ajándék Vicces meglepetés Ajándék ötlet Vicces ajándék Ajándék esküvőre Egyedileg készített ajándék Ajtónévtábla Fa ajándékok Egyedi Ajándékok Ajándék Ötletek Egyedi Névtábla Készítés Kulcstartó Készítés

bottom